Bun venit !

Suflete drag, ma numesc Doinita Razmerita si dintotdeauna am avut o inclinatie catre dezvoltare personala si spiritualitate.

La 40 ani a trebuit sa imi refac complet viata. A fost necesar sa imi analizez intreaga viata, sa lucrez pe fricile mele, pe blocajele care ma trageau in jos. Am lucrat asupra mea si lucrurile s-au ameliorat.

Prin munca mi-am câstigat respectul profesorilor si maestrilor mei: dl Dumitru Dulcan, dl Ovidiu Argesanu, Vlad T Popescu, Risvan Rusu si altii. Va propun sa vizualizati lista completa de colaboratori cat si portofoliul de terapii.

Cu experienta acumulata de mai bine de 20 de ani in psihoterapie, reiki si terapii complementare am ajutat numeroase persoane.

Da-mi voie sa te ajut sa afli ce iti blocheaza drumul catre o viata reusita. Descopera ce anume te blocheaza in relatii, sanatate, iubire si afaceri !

Intalnirile se organizeaza pe un canal privat pe Zoom. Linkul il vei primi dupa ce voi confirma programarea. Pentru programari ma poti contacta la 0040 741 18 29 26 sau pe Facebook