Feng Shui – Prosperitatea

Feng Shui

Vrei să atragi bogăţia asupra ta? Elementele Feng Shui te ajută să ai de partea ta energia pozitivă care îţi aduce bani, prosperitate şi oportunitate în plan financiar. Iată ce trebuie să faci pentru ca fluxul de energie să-ţi fie favorabil:

*Colţurile de sud-est ale camerelor tale reprezintă zona banilor şi a abundenţei.*

*Apa curgătoare: o fântână cu apă curgătoare stimulează circulaţia energiilor pozitive, dar şi circulaţia banilor, care vor intra şi în viaţa ta.

*Clopoţeii de vânt: clopoţeii de vânt şi-au câştigat popularitatea în întreaga lume tocmai datorită tradiţiei feng shui. Aceştia alungă energiile negative şi intenţiile rele ale oamenilor, dacă sunt plasaţi în afara locuinţei. Dacă stai la bloc, poţi aşeza clopoţeii pe balcon. Pe lângă purificarea energiei, clopoţeii din metal aduc banii şi bogăţia, mai ales dacă sunt plasaţi în dreptul unui colţ al bogăţiei din casa ta. Nu uita să suni din ei din când în când, pentru a activa energia care stimulează acumularea de bani.

*Bănuţi chinezeşti: bănuţii chinezeşti sunt simbolul feng shui pentru prosperitate. Aşază în dreptul uşii de intrare în locuinţă nouă sau şase bănuţi legaţi cu fundă roşie. Pentru uşile interioare foloseşte un număr mai mic de bănuţi.

*Puşculiţa violet: violetul este culoarea bogăţiei şi a prosperităţii în tradiţia feng shui. Foloseşte o puşculiţă violet în care să-ţi strângi măruntul. Înainte de a strânge orice fel de ban, pune în puşculiţă nouă monede aurii sau nouă monede noi, care strălucesc şi imaginează-ţi că ai sădit seminţe care vor germina şi care îţi vor creşte avuţia de la o zi la alta.

*Bijuteriile în colţul bogăţiei: păstrează-ţi bijuteriile, în special cele din aur şi cele care au pietre preţioase, în mod deosebit ametist, în colţul prosperităţii, cel sud-estic, al dormitorului tău. Vor atrage luxul şi abundenţa asupra casei tale.

*Bambusul norocos: bambusul este cel care îţi aduce noroc în plan financiar şi nu numai. Un fir de bambus într-o vază violet, care are gura mai strâmtă decât baza îţi asigură energia benefică în ceea ce priveşte starea ta materială.

*Fructiera plină: fructele şi grânele reprezintă abundenţa şi bogăţia în tradiţia feng shui. În bucătărie, în colţul sud-estic, aşază o fructieră violet sau aurie pe care să o umpli cu struguri negri, banane şi în general multe fructe. Nu lăsa niciodată fructiera să se golească! Şi foarte important, nu folosi fructe artificiale!

*Ghindele: ghindele sunt de asemenea un puternic element feng shui care simbolizează creşterea şi potenţialul uriaş. Imaginează-ţi numai cum dintr-o ghindă atât de mică poate creşte un stejar uriaş! Adună trei, nouă sau 18 ghinde şi pune-le în zona de prosperitate feng shui a casei tale.

*Broasca norocoasă: pune o broască norocoasă, un simbol feng shui menit să atragă banii, cu faţa spre uşa de la intrare, la un unghi de 45 de grade. Va aduce banii şi prosperitatea în calea ta.

*Peştii Koi: peştii Koi reprezintă un alt element feng shui menit să stimuleze energiile benefice care îţi aduc bani şi prosperitate. Aşază la intrarea în casa ta un tablou sau o imagine cu peşti Koi care par să înoate spre interiorul locuinţei. Dacă sunt îndreptaţi spre exterior, semnifică îndepărtarea oportunităţilor şi a banilor din viaţa ta.

Yng si Yang